Restaurant Svendborgsund

På Restaurant Svendborgsund laver vi god Dansk mad, med gode danske råvarer.
Svendborgsund er en af Danmarks ældste restauranter. Den kan dateres helt tilbage til 1681, hvor den var mødested for søens folk, når de gik i land i Svendborg. Her er væggene skæve, gulvet knirker, og der er lavt til loftet. Et sted fyldt med atmosfære, historie og ikke mindst solide kulinariske oplevelser.
I folkemunde kaldes restauranten for ”Sundet”, netop fordi den kun ligger få stenkast fra farvandet Svendborgsund, der adskiller Fyn fra Tåsinge. 

Klassisk dansk mad på kortet

Vi er ”håndværkere” og tilværker alle vore retter fra bunden. På vores skiftende menukort har vi ladet os inspirere af årstidens skiftende udbud af råvarer. Vi har altid øje for, hvordan vi kan forbedre vores retter, og det er også en af grundene til, at vi bestræber os på at købe vore råvarer lokalt. Kartofler fra en avler i Gl. Vindinge, Ål og Fjordrejer fra Birkholm, Rødspætter fra Bagenkop og friske grønsager hentes fra grossist i Odense, det er blot nogle af de ting, der findes på vores menukort.
Æggekage, Stegt Flæsk med persillesovs, Smørrebrød og Stegt Ål, maden på Restaurant Svendborgsund skal man kunne forholde sig til – og der skal være rigeligt af den.
Kokke og Tjenere på Restaurant Svendborgsund glæder sig til at give dig en smagsfuld oplevelse.